HANDELSBETINGELSER


PRODUKTER OG TJENNESTER UDBYDES AF:

Kathrine Kalynanima 
Vesterbrogade 170
1800 Frederiksberg C 
Telefon:   29 28 02 81 
Email:  info@kalyanima.com 

BETALING OG LEVERING
Køber du online kan du betale med kort. Du modtager straks efter købet en faktura på din email til den opgivne email-adresse. Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

RETTIGHEDER
Alle rettigheder til digitale produkter, kurser og events tilhører Kathrine Kalyanima. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt. Ethvert digitaltprodukt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Kathrine Kalyanima. Digitale produkter leveres efter køb via emails der indeholder links til dit produkt - enten umiddelbart efter eller løbende fra det angivne starttidspunkt. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordren. E-mailadressen kan altid ændres ved at maile til Kathrine Kalyanima på info@kalyanima.com .

FAKTURA
Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.

AFMELDING OG RETTURRET:
Køb af ONLINE-kurser og arrangementer på kalyanima.com er ikke i alle tilfælde omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a." Det angives i hvert enkelt online produkt om der gives penge retur i 3 dage eller ikke. Ved enkeltstående online arrangementer er der typisk ikke returret. Ved nogle online-kurser er der retur-ret de første 3 dage efter du har modtaget modul 1. Ved andre ikke. Dit køb er bindende efter retur-rettens udløb, selvom du betaler i rater. Opsigelse af abonnementsaftaler kan ske med de varsler og bindinger der følger af det enkelte produkt for opsigelse af abonnement. 

BEMÆRK: Har du været til en 1:1 eller en par-session eller gennemført dele af eller et helt forløb vil dette ikke være indbefattet af returret.  Afbud til 1:1 og par-sessioner skal ske senest 24 timer før den aftalte tid. Meldes der afbud senere er du forpligtet til at betale for sessionen.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Kathrine Kalyanima.
Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det produkt som er angivet under produktet.