COOKIE- OG PRIVATLIVPOLITIK

INTRODUKTION

Jeg vil altid behandle dine oplysninger sikkert og fortroligt og i overenstemmelse med gældende lovgivning - herunder persondataordningen og databeskyttelsesloven. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles samt deres formål.

COOKIES

Websitet anvender ”cookies”. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

PERSONOPLYSNINGER

GENERELT
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website eller møder op personligt indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb personligt eller via sitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med personligt fremmøde, oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev, tests, e-bøger, minikurser eller lignende eller ved køb af sessioner, kurser eller forløb.

FORMÅL

Levering af mine produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på. 

Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig. 

Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser. 

Online markedsføring: Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på Facebook. 

Optimering: Vi anvender oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

KILDER

Jeg har fået dine oplysninger:

Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. Facebook.

Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.

BEHANDLINGSGRUNDLAG

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger af på grund af:

Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.

Så jeg kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.

Min legitime interesse i at markedsføre mine produkter

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

PERIODE FOR OPBEVARING

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min  garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger: Stripe til betaling af produkter og ydelser. Drip til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og kursus materiale.

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@kalyanima.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

UDGIVER
Websitet ejes og publiceres af:

Kathrine Kalynanima 
Vesterbrogade 170
1800 Frederiksberg C 
Telefon: 29 28 02 81 
Email:  info@kalyanima.com