FIND DIT STØRSTE KÆRLIGHEDSISSUE
OG SLIP DET!

KICKSTART KÆRLIGHEDEN ONLINE BOOTCAMP - START 9. SEPTEMBER

Lær at manifestere det kærlighedsliv du drømmer om med Kalyanima Metoden.
OVERBLIK OVER MODULERNE

MODUL 1

 DIN KÆRLIGHEDSHISTORIE

På modul 1 lærer du dig selv og baggrunden for dine kærlighedsmønstre super godt at kende. Du lærer hvordan du kan se på dig selv, dit liv og dine parforhold på en ny & konstruktiv måde - samt hvordan du kan gøre dine dyrt købte erfaringer til din største fordel i processen med at tiltrække den kæreste, der er den helt rigtige for dig.MODUL 2

TRÆN DIN HJERNE MERE KÆRLIG

Du lærer hvordan du kan bruge hypnotisk meditation til at styrke dit selvværd og dine kærlighedsrelationer. Du får en step by step plan til, hvordan du om-koder dine ødelæggende tanke-mønstre samt de hypnotiske lyd-filer, du skal høre til dette modul. Det har aldrig været nemmere - det eneste du skal gøre er at trykke på play.

MODUL 3

DIN KROP ER DIN SOULMATE

På modul 3 lærer du hvorfor din krop er en super vigtig brik i processen med at styrke dit liv og dine relationer. Kroppen husker alt. Så når du lærer at mærke din krop og lytte til dens signaler, kan du slippe det der hæmmer dig på et langt dybere og mere effektivt niveau. Vi identificerer dine personlige blokader og skaber healing i hele dit system.

MODUL 4

STYRK DIT ÅBNE HJERTE

Du lærer hvordan du kan åbne dig for kærligheden og styrke dit hjerte samt hvordan du kan bruge sanselighed og nydelse til at skabe den forandring, du ønsker dig. 

Modulets hypnotiske lydfil - styrk dit hjerte - hjælper dig med at om-kode frygt til tillid, så det bliver muligt at tiltrække meget mere kærlighed i dit liv.

MODUL 5

KÆRLIGHEDSKOMPASSET  

På modul 5 klarlægger vi helt præcist hvad du ønsker. Vi definerer

din kærlighedsvision og skriver dit personlige Kærligheds Kompas, som du kan navigere efter - både nu og i fremtiden. Vi skaber også

100 % alignment imellem de to planer - det bevidste og det ubevidste, så du kan manifestere kærligheden helt rent.

MODUL 6

 MANIFESTATATION & HANDLING

 På modul 6 er du klar til at omsætte alt det du har lært til handling, Du tester dit kærlighedskompas i real life og erfarer i det hele taget hvordan du kan bruge manifestation til at skabe dig det kærlighedsliv, du så brændende ønsker dig. F.eks. ved at praktisere dating med en helt ny bevidsthed Og så er det bare at forholde dig åben og se magien udfolde sig.

"Jeg glæder mig til at følge dig igennem Kickstart Kærligheden - Bootcamp

Kathrine Kalyanima

Copyright 2018 Date Yourself Daily