RYGESTOPFORLØBET MED HYPNOSE

Slip cigaretterne på 7 dage - uden at bruge din viljestyrke. Jeg hjælper dig i mål!

Kathrine Kalyanima, hypnoterapeut  
Rygestopforløbet med Hypnose holder du ikke op med at ryge, før du er klar. Vi omprogrammerer din underbevidsthed, så det kan blive nemt for dig at slippe cigaretterne - uden at bruge din viljestyrke. 

Det er ikke som en enkelt times overfladisk QUICK FIX, hvor du efterfølgende går ud af døren - overladt til dig selv - og uden at vide, om du er købt eller solgt. Det er et dybdegående forløb, hvor vi sammen tager hånd om selve årsagen til din rygetrang - og derfor skaber et rygestop der holder.

ALT ER ONLINE

 Så du kan lytte med hjemmefra din sofa i fuldstændig trygge omgivelser - lige når det passer dig. Og i dit helt eget tempo. Du beholder adgangen til materialet efter forløbets afslutning.

7 HYPNOTISKE DAGE

Du vil få adgang til et lille, nyt modul med hypnoser hver dag i 7 dage - samt mulighed for personlig support. Du kan slippe cigaretterne på en hvilken som helst dag i forløbet - det sker, når du er klar. 

START FOR 222 KR.

Du kan komme i gang med det samme for bare 222 kr. ved at betale i små rater. Der er også mulighed for at deltage for en enkelt rate på 1499 kr. lige nu. (NORMALPRIS 1999 KR.).  ☺️


  

DU ER HER FORDI

Du gerne vil holde op med at ryge. Måske kæmper du en indædt kamp for at slippe cigaretterne - men falder i igen og igen. Eller måske er det først nu, at du føler dig klar til et liv uden røg.

Under alle omstændigheder er du havnet det helt rigtige sted, hvis du gerne slippe din rygevane på den mest selvkærlige måde - uden konstant at skulle modstå fristelsen. Og uden at føle, at du lever i evig bekymring for dit helbred - og for at forlade dem du elsker før tid.

Du får nemlig alle de hypnotiske lydfiler, som du skal bruge, for at slippe din rygetrang på et ubevidst plan, så du ikke længere er afhængig af din viljestyrke. Og så du endelig kan slippe den dårlige samvittighed og nyde livet fuldt ud sammen med dine kære.

🥰

SE EN KORT VIDEO OM HVORDAN DET FUNGER

SE VIDEO 

 RYGESTOPFORLØBET ER FOR DIG HVIS DU:

 • Ønsker dig et meget mere bekymringsfrit liv - sammen med dem du elsker
 • Har forsøgt at slippe cigaretterne/e-cigaretterne mange gange før - men falder igen og igen 
 • Endelig føler dig klar til rygestop - og vil have den mest selvkærlige metode
 •  Ikke føler dig 100 % klar endnu - men rigtig gerne vil have hjælp til at blive det
 •  Har prøvet alt fra nikotinprodukter til en hård, kold tyrker på egen hånd - uden at nå i mål
 •  Kæmper med din dårlige økonomi - og vil spare udgifterne til cigaretter
 • Mærker at røgen skader dit helbred - og har brug for støtte til processen
 • Stadig føler dig sund og rask - men alligevel frygter konsekvenserne i fremtiden
 • Føler at røgen ælder dig hurtigere - og gerne vil bevare din ungdommelighed længe endnu 
 •  Er inkarneret stor ryger igennem mange år - og gerne vil hele selve årsagen til din rygetrang
 • Undrer dig over hvorfor du bliver ved med at ryge - når du ved hvor meget det skader
 • Gerne vil stoppe med at ryge - og få hjælp til at undgå trøstespisning undervejs
 • Gerne vil være en rigtig glad ikke-ryger - og ikke bare en, der dagligt må kæmpe imod fristelsen

JEG KENDER DET ALT FOR GODT

Jeg var inkarneret ryger i mine unge dage. Det første jeg tænkte på om morgenen var, hvordan jeg kunne komme til at smugryge en cigaret før skoledagen begyndte. For jeg startede - som så mange andre - med at ryge i en alt for tidlig alder....

Det var der mange årsager til. Blandt andet led jeg af angst og lavt selvværd. Så for at være i blandt de seje i skolegården og når der blev inviteret til fest, lod jeg mig lokke i fælden 🥺 Og så var der ingen vej tilbage! Det kender du sikkert? Jeg fyldte mit indre tomrum med røg. Og jeg solede mig i de andres anerkendelse, når jeg tog et hiv af cigaretten.

Men prisen var - som den er for de fleste - rigtig høj. Røgen fik min puls til at stige - og cigaretterne gav mig bare endnu mere angst, end jeg havde i forvejen. 

Så jeg besluttede mig for at stoppe med at ryge. Jeg samlede al min viljestyrke - og jeg følte virkelig, at jeg gjorde en stor indsats. Men desværre faldt jeg i igen - både efter det første forsøg - og mange gange efterfølgende. For hver eneste gang jeg var til fest - og hver eneste gang jeg følte mig ensom - var cigaretterne det den letteste vej ud af tomrummet og tilbage i følelsen af at høre til. Så på en måde kan man godt sige, at cigaretterne var mine allerbedste venner.

Det var først langt senere i mit liv, da jeg fik min underbevidsthed med på banen via hypnose, at jeg pludselig kunne slippe cigaretterne helt. Og den der lethed jeg følte omkring det, var meget overraskende! 😀 Jeg har ikke røget siden. Og i dag tænker jeg aldrig nogensinde på at ryge. Cigaretter er simpelthen ikke på min radar længere - hverken til hverdag eller til fest. Og det har de ikke været i rigtig mange år. 

❤️

HVORDAN KAN DET SAMME SKE FOR DIG?

Uanset hvilken en årsag, der ligger bag din ubevidste trang til at ryge, kan vi arbejde med den når vi bruger hypnose. Og når vi fjerner rygetrangen der, på det ubevidste plan, vil din krop helt naturligt vende tilbage til en tilstand, hvor den Ikke længere mærker behovet. Og så kan du leve et selvkærligt liv uden rygetrang 🥰

Forklaringen er logisk - men det føles magisk! I hvert fald når man som jeg, faldt i igen, hver gang jeg forsøgte at stoppe alene ved at bruge min viljestyrke. Jeg tænker nogle gange på, hvordan mit liv ville have været, hvis det ikke var lykkedes mig at slippe cigaretterne. Tænk hvis jeg var blevet syg... og tænk hvis jeg var gået glip af det skønne liv, jeg har sammen med mine nærmeste i dag - det er ikke en rar tanke 🥺

Og lige præcis derfor, er jeg utroligt passioneret omkring at hjælpe andre med at blive ikke-rygere på en måde, der føles nænsom - og med at få de samme fordele som mig ❤️

Så jeg har været der, hvor du er lige nu. Og at jeg har prøvet hvor svært det er at slippe cigaretterne alene med viljens kraft. Og jeg vil elske at være din guide på rejsen til et liv der både er røgfrit og selvkærligt - sammen med dem du elsker!

💕

SE MERE I DENNE VIDEO

SE VIDEO 2

 Kom i gang for 222 kr. ved at betale i små rater - eller deltag for et engangsbeløb på 1499 kr. Lige nu (NORMALPRIS 1999 KR.). 

HVAD KAN DU FORVENTE AT FÅ UD AF DET?

 • 1
  Slip cigaretterne. Forløbet hjælper dig med at omprogrammere de kodninger i din underbevidsthed, der får dig til at ryge - og som gør det svært for dig at stoppe. 
 • 2
  Bliv en ægte glad ikke-ryger. Vi får din underbevidsthed til at arbejde for dig i stedet for imod dig - så du kan nyde dit liv sammen med dem du elsker (og ikke bare modstå cigaretterne hver eneste dag) 
 • 3
  Undgå trøstspisning.  Med en af programmets særlige moduler sørger vi for, at du ikke erstatter cigaretterne med mad - så du ikke tager på i vægt. 
 • 4
  Spar penge. I stedet for at bruge penge på nikotinprodukter og dyre, personlige rygestop sessioner, vil du med dette forløb få bugt med selve årsagen til din rygetrang, så du ikke længere er afhængig af din viljestyrke.
 • 5
  Spar tid. Forløbet kræver ikke meget af din tid. Du kan lytte til de korte hypnoser i dit helt eget tempo præcis når det passer dig. Du har evighedsadgang til materialet - så du kan lytte til hypnoserne igen, hvis du får brug for det.
 • 6
  Metoden. Du får alle de hypnotiske meditationer du skal bruge - samt direkte adgang til professionel sparring via info@kalyanima.com. På den måde sørger vi for, at du hele tiden føler dig inspireret og motiveret.

7 DAGE - 7 HYPNOTISKE MODULER

DAG 1

SÅDAN BLIVER DU FORFØRT

Måske har du røget så meget, at du næsten føler, at cigaretterne er en naturlig del af dig? Det er de heldigvis ikke - det er noget, du er blevet forført til at tro.

Det første modul hjælper dig med at skabe en ny identitet, der intet har med røg at gøre. Og som er så stærk, at du begynder at miste lysten til at ryge. 

DAG 2

ET USUNDT FORHOLD

Rygning er på mange måder ligesom et destruktivt forhold. Cigaretterne er charmerende og lette at falde for - men de ender med at tage langt mere fra dig end de giver.

Dette modul hjælper dig med at se tingene meget klart. Og med at blive meget mere selvkærlig. Og når det sker får cigaretterne svært ved at lokke dig i fælden.

DAG 3

RYGNING STJÆLER FRA DIG

Der er mange ulemper ved at ryge. For cigaretterne stjæler dine penge. De stjæler dit helbred. Og måske endda flere år af dit liv.

Men det er ikke nok at vide det. Du skal mærke det. For når du mærker det, er det meget nemmere at stoppe det. Dette modul hjælper med at få rygetrangen til at forsvinde, så du kan bruge din energi og dine penge på det der betyder allermest i dit liv.

DAG 4

SLIP DIT RØG-MØNSTER 

Dette modul hjælper dig med at om-kode de ubevidste mønstre, der får dig til at ryge. Det bliver simpelthen naturligt for dig at leve uden cigaretter.  

Du mærker tydeligt hvordan du kan drikke kaffe, holde pauser og gå til fest uden at skænke cigaretterne en ærlig tanke.DAG 5

NUL FRYGT - NUL EKSTRA KILO

Mange frygter at tage på i vægt, når de stopper med at ryge. Dette modul hjælper dig med at undgå trangen til at trøstespise - og dermed blot erstatte en dårlig vanen med en anden.

Hypnosen hjælper dig både med at slippe frygten for de ekstra kilo. Og med at spænde af og finde ro i hele dit system.

DAG 6

DIT NYE LIV SOM GLAD IKKE-RYGER

I dette modul forbereder du dig til et selvkærligt liv som  ikke-ryger.

Du vinker farvel til fortiden - og til konsekvenserne af den. For kroppen heler hurtigt. Og du kan nu se ind i en meget mere ubekymret fremtid  sammen med dem du elsker.


DAG 7

DEN SIDSTE CIGARET -  KLAR, PARAT - SÅDAN!

I dette 7. og sidste modul slår vi det hele fast med 7 tommers søm - og du er nu klar til at vinke endeligt farvel til cigaretterne. Hvis du da ikke allerede har sluppet dem i et af de andre moduler. Så det er tid til at ønske dig selv og dine nærmeste et stort og hjerteligt tillykke!

🥰

SÅDAN FOREGÅR FORLØBET

Forløbet varer i 7 dage. Alt foregår online. Det betyder at du kan deltage hjemme fra din sofa i fuldstændig trygge rammer - lige når det passer dig. Du får et enkelt modul hver dag, så du ikke bliver overvældet. Hvert modul består af 1 eller 2 korte hypnoser af max en halv times varighed, som du for eksempel kan lytte til når du står op eller når du går i seng. Hvis der opstår spørgsmål undervejs, kan du sende dem på info@kalyanima.com - jeg svarer så hurtigt som muligt.

HVEM ER DIN GUIDE?

Jeg hedder Kathrine Kalyanima og er hypnoseterapeut med speciale i afhængighed og selvkærlighed. Jeg har levet af at hjælpe mange hundrede mennesker via hypnose, meditation & online undervisning siden 2014. 

Dette online program er en helt fantastisk mulighed for at opnå et varigt rygestop på en hurtig & effektiv måde - uden at investere det, som et personligt forløb koster.


HELT KONKRET

 • Du køber forløbet
 • Du får en bekræftelse på e-mail
 • Du vil få adgang til første modul allerede ved tilmelding. Efterfølgende får du løbende et nyt modul tilsendt hver dag i 7 dage.
 • Du beholder adgangen til materialet efterfølgende, så du kan lytte med, i det tempo du føler dig klar.  
 • Modulerne indeholder 1-2 korte lydfiler imellem 20 og 30 minutters varighed, så du kan bruge programmet, uden at blive overvældet. 
 • Du kan stille spørgsmål til programmet og få professionel vejledning omkring dit rygestop via info@kalyanima.com, hvis du får behov for det.


OPLEV SUCCES OG MÆRK RESULTATERNE

Når du deltager på forløbet, får du nye hypnoser i hvert modul, som vil gøre dig gradvist i stand til at gøre op med din usunde vane og i stedet skabe nogle nye vaner, som er meget bedre for dit helbred og din økonomi. Succesen kommer i små bidder. Vi tager det stille og roligt, så du ikke bliver overvældet. Så du skal bare gennemføre forløbet i dit eget tempo - og først slippe cigaretterne, når du føler dig klar. Din eneste opgave er at trykke på play, læne dig tilbage og lytte til hypnoserne.

GØR NOGET NU

Undersøgelser viser at rygning skader både dit helbred, din livskvalitet og dit humør. At leve med røg kan være utroligt stressende og belastende for hele dit system. Hvis du vil noget andet, er du nødt til at gøre noget andet - gerne hurtigt. For jo længere tid du er ked af din situation, jo værre bliver den. Og jo mere skader cigaretterne dig.

EN GENNEMPRØVET METODE


Hvordan bliver du en glad og afslappet ikke-ryger - og ikke bare en, der modstår fristelsen hver eneste dag? Det er lige præcis det, som Rygestopforløbet med Hypnose er skabt til at hjælpe dig med. 


De fleste kender nogen, der er holdt op med at ryge - men som stadigvæk drømmer om kunne få sig en cigaret til kaffen - eller efter en rigtig god middag. Det er ikke et særligt sjovt sted at være! For tænk at skulle nægte sig selv noget man elsker - hele tiden!


Metoden som du får adgang til på Rygestopforløbet har allerede hjulpet tusindevis af mennesker med at blive røgfri. Den har gjort dem til ægte glade ikke-rygere - & ikke bare til x-rygere, der er i stand til at holde sig på måtten. 


For mens man som almindelig x-ryger må modstå fristelsen konstant, kan man som en ægte glad ikke-ryger ikke forstille sig noget værre, end at skulle ryge en cigaret. Hvis man da  overhovedet tænker over det. 


På dette forløb holder du ikke op med at ryge, før du er klar. Vi tager hånd om hvert eneste psykologiske trick, som afhængigheden pudser på dig, så du endelig kan blive fri af cigaretternes greb på en måde, som ikke føles forceret. Du vil få adgang til et lille, nyt modul med hypnoser hver dag i 7 dage. Du kan slippe cigaretterne på en hvilken som helst dag i forløbet - det sker, når du er klar. 


Programmet består af simple, effektive online hypnoser, som du lytter til. På den måde får du de absolut bedste betingelser for et nemt og varigt rygestop, uden at skulle slås med rygetrang. Din underbevidsthed guider dig simpelthen i en ny retning, så din krop kan vende tilbage til sit naturlige, røgfrie udgangspunkt.


Forløbet giver dig en helt unik mulighed for at skabe den forandring, du ønsker dig - uden at investere det, som et personligt forløb koster.


FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Er rygestopforløbet med hypnose prisen værd?

Absolut. Du vil spare en masse penge, fordi du ikke længere har udgifter til cigaretter. Så det beløb du bruger på kurset er meget hurtigt tjent hjem igen.

Denne pris er mulig, fordi det foregår online. Hvis du skulle have en lige så dybdegående proces i et personligt forløb, ville det koste meget mere.

Så det er en helt unik mulighed for både at slippe cigaretterne, forbedre din økonomi og skabe en markant forandring for dit helbred. 

Kan forløbet virkelig gøre en forskel, når det ikke koster mere?

Selvfølgelig. Jeg laver forløbet til en helt særlig pris lige nu, for at nå ud til så mange som muligt. Prisen stiger løbende. Så du kan lige så godt hoppe med om bord.

Kan jeg melde mig til, selvom jeg ikke har mulighed for at følge med lige nu?

Det kan du sagtens. Du har adgang til al materialet efter forløbets afslutning. Du kan altså se og lytte til det lige når det passer dig - og lige så mange gange som du har lyst.

Hvorfor varer rygestopforløbet med hypnose i 7 dage?

For at du kan åbne op i dit eget tempo og komme helt i dybden. Du får hypnoserne i overskuelige mængder, så du ikke bliver overvældet. På den måde kan du slippe cigaretterne, når din underbevidsthed er gjort helt klar - og ikke ved hjælp af din viljestyrke. Og så er det meget, meget nemmere.

Hvad hvis jeg allerede har prøvet alt - men intet har virket?

Så er du kommet til det rette sted. Rygestopprogrammet med hypnose fungerer anderledes end det, du har prøvet før. Simpelthen fordi vi arbejder med at skabe forandringen i din underbevidsthed. Helt konkret betyder det, at vi om-koder de dybereliggende overbevisninger, der betyder, at det er svært for dig at stoppe med at ryge. Men når underbevidstheden begynder at arbejde for dig i stedet for imod dig, bliver dit rygestop langt nemmere. Så selvom andre terapiformer ikke har virket, kan hypnose sagtens være svaret for dig.

Hvad hvis jeg ikke føler mig klar til at gennemføre programmet?

Det du har allermest modstand på, er ofte det, du har aller mest brug for. Spring ud i det. Hypnoserne hjælper dig med at blive klar, så snart forløbet er i gang.

Hvad hvis min afhængighed er for stærk til, at det vil virke for mig?

Den fysiske afhængighed er det mindste af det hele - selv hvis du er habil storryger. Den varer max i 48-72 timer efter dit rygestop - og den får du hjælp til at håndtere på forløbet. Det handler i langt højere grad om at slippe de vaner, der holder dig fast i at ryge. Og det er præcis dem, som forløbet er skabt til at hjælpe dig af med.

Jeg frygter forandringen og er mere tryg ved at holde fast i mine vaner

Sådan er det ofte. Vi holder fast i det vi kender, fordi det er mest trygt - også selvom det ikke bringer os derhen, hvor vi gerne vil være. Så kom med, selvom du er bange - forandringen vil være det hele værd.

Hvad hvis jeg ikke kan overskue at høre alle hypnoserne?

Hypnoserne er delt op i små moduler, så det bliver nemt og overskueligt at lytte til dem. Hvis du har nogle dage, hvor du ikke får det gjort, starter du bare igen, så snart du er klar.

Det handler ikke om at gøre det perfekt - men om at starte med at gøre noget andet, end du plejer. Så kommer de nye vaner stille og roligt på plads - og du skaber forandringen i dit eget tempo. Desuden er du måske klar til at holde op med at ryge før du er færdig med programmet - hypnose er meget effektivt.

Jeg har ikke prøvet hypnose før - hvordan ved jeg, at det virker?

Vi har alle en underbevidsthed. Og vi kan alle komme i en hypnotisk meditativ tilstand - ligesom vi alle kan være vågne eller sove dybt. Hypnose er en tilstand, der kan måles og vejes og som er videnskabeligt bevist. Når du lytter kontinuerligt over de 7 dage, vil det blive nemmere og nemmere for dig at være i tilstanden. Derfor virker hypnose for langt de fleste mennesker.  Så jeg vil bestemt anbefale dig at prøve det. Du vil sikkert blive overrasket over, hvor stor en forskel det gør, når du får hypnose med på banen.

Hvis du er på angstdæmpende eller anti-depressiv medicin, kan effekten dog være dæmpet. Det afhænger helt af hvor meget du tager - og af hvor længe, du har taget det. Det bedste du kan gøre er at prøve det af.

Hvis du har alvorlige psykiske diagnoser, er det vigtigt, at du er personligt støttet i processen. Du kan kontakte mig på info@kalaynaima.com - så finder vi en løsning, der passer til dig.

Kan jeg ikke bare finde ud af af stoppe med at ryge selv?

Måske. Men når du ikke allerede er lykkedes med at smide cigaretterne på porten, er der en årsag. På forløbet får du alle de hypnoser du skal bruge, for at skabe forandringen i din underbevidsthed. Og så er rygestop meget nemmere.

Er det et problem, at jeg ikke har fulgt et online forløb før?

På ingen måde. Det er super simpelt og kræver hverken teknisk eller anden erfaring. Skulle der opstå tvivlspørgsmål, vil jeg naturligvis altid hjælpe dig hurtigst muligt. Så tager du bare kontakt på info@kalyanima.com

Jeg har erfaring med online forøb, der ikke har fungeret særliog godt

Online-forløb er lige så forskellige, som andre kurser. Prøv det. Det er synd at lade en chance som denne passere.

Jeg kender dig ikke - hvordan kan jeg stole på, at du kan hjælpe mig?

Hvis du er usikker på om forløbet er noget for dig, er du velkommen til at sende dine spørgsmål i chatten eller på info@kalyanima.com, før du melder dig til. Jeg svarer hurtigst muligt.

Du kan også få svar på de spørgsmål, der måtte opstår undervejs i forløbet, ved at skrive på samme mail.

Der sker så meget i mit liv - jeg er ikke sikker på at timingen er rigtig

Nogle gange skal man vurdere, hvad der kommer først - hønen eller ægget? Måske er Rygestopforløbet lige præcis det du har brug for, for at skabe den ro og det overskud der skal til, for at andre ting i dit liv også kan falde på plads. Du kan melde dig til med rabat nu og tage fat på modulerne senere. Du har nemlig adgang til materialet både nu og i fremtiden.

SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE

DER VÆLGER EN SELVKÆRLIG & RØGFRI FREMTID?

Kom i gang for 222 kr. ved at betale i små rater - eller deltag for et engangsbeløb på 1499 kr. Lige nu (NORMALPRIS 1999 KR.).

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på Rygestopforløbet med hypnose

© 2024, Kalyanima.com, Vesterbrogade 170, 1800 Frb. C,

Tlf. 2928 0281 - info@kalyanima.com